FotoPOTEPi 2022 – Greš zraven?

Islandija - Aljaska - Namibija
Popeljem vas od severnega sija, preko jutrove dežele do ledenikov na ameriškem severu in tja, kjer je Stvarnik samo zase ustvaril kinč nebeški.

FotoPOTEP - Fotografirate na potovanjih ali ne, ni pomembno. Tisti, ki že, boste uživali v najboljših motivih po fotografsko v pravi svetlobi in ob nasvetih spoznali še kaj novega.

Tisti, ki še ne fotografirate veliko, ali ste samo sopotnik/sopotnica, boste spoznali kako se bolje ujame motiv z vašo kamero ali telefonom, za spomin v domačem fotoalbumu.ISLANDIJA - ko noč izgubi svojo moč

26. april do 3. maj (Več...)

Želite združiti spoznavanje Islandije in njenih najbolj fotogeničnih delov, jih v sliko prenesti s svojo fotokamero? Potem sem prepričan, da vas bo ta FotoPOTEP navdušil!

https://www.matjazintihar.com/post/islandija-fotopotep-ko-noč-izgubi-svojo-moč

ALJASKA - potovanje po deželi najlepših kulis

26. junij do 10. julij 2022 (Več...)

To potovanje si boste za vedno zapomnili in s fotofonom ali fotokamero shranili čudovite spomine.

Aljaska je raj za vse ljubitelje neokrnjene narave in živali v naravnem okolju. Gremo na naj poletni FotoPOTEP, v dneh »bele« noči.

Panorama nam iz ure v uro nudi odlične krajinske motive. Na sami vožnji pa nikoli ni dolgčas, saj se vseskozi pričakuje, da bomo videli lose, medvede, kojote, v vodi pa kite, orke, tjulne, morske vidre, beluge...

Do ledenikov se dobesedno pripeljemo. Tako z avtom kot ladjico. Aljaska ima kar polovico vseh ledenikov na svetu. Ustavimo se tudi v manjših krajih, ki kažejo polno Aljaške zgodovine z zasebnimi muzeji.

Sam sem v skoraj mesečnem samostojnem potovanju po Aljaski in na naslednjih FotoPOTEPih spoznal, kaj je tisto, kar vsak popotnik ali fotograf potrebuje in pričakuje od Aljaske.

https://www.matjazintihar.com/aljaska-fotopotep-potovanje

NAMIBIJA - potovanje po deželi najlepših kulis

18. julij do 2. avgust 2022 (Več...)

namibija, namibia, fotopotep, potovanje

Peljem vas po krajih, ki so tako fotogenični in s toliko naravnih kulis, da nam ob pogledu na njih kar duša zapoje.

Obenem brez množičnega turizma, varna, a še vedno Afriška v pravem pomenu besede. Na potovanju spoznamo preprosto življenje ljudi in živali v ekstremno težkih razmerah. Na tem potovanju med najlepšimi kulisami narave, starodobnimi ljudstvi in divjimi živalmi, vam nudim več časa za oko, dušo, raziskovanje in fotokamero.

https://www.matjazintihar.com/post/namibija-fotopotep-potovanje
Vsi najavljeni FotoPOTEPi v letu 2022

https://www.matjazintihar.com/fotopotep-potovanja-fotografija


 


FotoPOTEP je potovanje s poudarkom na fotografiranju, kjer se potrudim, da vas ob pravem času in dobri svetlobi popeljem do motivov, ki vam bodo za vedno ostali v spominu in na fotografiji. Nikakor ni nujno, da fotografirate, tudi fotografsko predznanje ni potrebno.

Lahko pa ga pridobite na mojem FotoPOTEPu.

Videti - Fotografirati - Uživati

Če vas zanima več - (prijave, vprašanja in informacije)

1,378 views

MI FotoPOTEPi  -  Kontaktirajte me  /  Oglejte si

  • mail-clipart-mail-logo-4
  • Facebook
  • YouTube FotoPOTEP
  • Instagram

Deli članek na splet

Naroči se na novice

Hvala za potrditev

Kako fotografirati?

IZLETI slovenija