FotoPOTEPi – Greš zraven?

Popeljem vas od dežele, kjer je Stvarnik samo zase ustvaril kinč nebeški, do severnega sija, ledenikov, preko objektiva ujamemo leva, tigra in medveda, doživimo mesto z najvišjo stavbo na svetu in slavno Petro ter rajskih peščenih plaž, do lebdenja v mrtvem morju.

Jordanija - Zanzibar - Islandija - Indija - Aljaska - Namibija - Oman

Predstavitev lokacij za FotoPOTEP 2023FotoPOTEP - Fotografirate na potovanjih ali ne, ni pomembno. Tisti, ki že, boste uživali v najboljših motivih ob pravi svetlobi in z nasveti spoznali še kaj novega.

Tisti, ki še ne fotografirate veliko, ali ste samo sopotnik/sopotnica, za vas bo to še vedno klasično potovanje. Le, da boste z vašim telefonom ujeli še boljše fotografije, za spomin v domačem fotoalbumu.

Če vas zanima več - (prijave, vprašanja in informacije)JORDANIJA - FotoPOTEP po deželi presenečenj

14. do 25. februar 2023 (Več...)

Gremo v deželo večih zanimivosti. Od Mrtvega morja, do koralnih grebenov, znamenite Petre in doživetja marsovske pokrajine v Wadi Rum. Članek iz raziskovalnega FotoPOTEPa Jordanija - https://www.matjazintihar.com/post/jordanija-fotopotep-potovanjeZANZIBAR - dežela modrine in toplih ljudi

1. do 11. marec 2023 (Več...)

Otok, ki nam ponuja rajske plaže, sipine, koralne grebene s turkizno barvo vode, podvodni svet in neverjetno tople ter prijazne ljudi... Vmes še sonce in temperature, ki nam v našem mrzlem marcu pričarajo poletje. Lahko bi rekli, aktivni dopust, ki je paša za dušo in oči. Kdor želi, se mi pridruži še na safariju. Imate dovolj spominskih kartic za vašo fotokamero?

https://www.matjazintihar.com/post/zanzibar-in-safari-v-tanzaniji-fotopotep


ISLANDIJA - v iskanju severnega sija

25. marec do 1. april 2023 (Več...)

Želite združiti spoznavanje Islandije in njenih najbolj fotogeničnih krajev, obenem doživeti severni sij? Potem sem prepričan, da vas bo ta FotoPOTEP navdušil!

https://www.matjazintihar.com/post/islandija-potovanje-v-iskanju-in-fotografiranju-severnega-sijaINDIJA - fotolov na tigra

6. do 21. maj 2023 (Več...)

To bo FotoPOTEP, ki je lahko vaš prvi dokaj nežen stik z Indijo ali pa čudovito potovanje, kjer vam bo definitivno zmanjkalo prostora na spominskih karticah. Izkušnja, ki poudari veličino dežele, njeno bogato zgodovino, naravno in živalsko bogastvo in versko raznolikost, ter strpnost.

Za vse, ki si želijo spoznati Indijo v vsej njeni čarobnosti in magičnosti, ter raj za vse vrste fotografov – od takih s telefoni, do profesionalcev.

https://www.matjazintihar.com/post/indija-fotopotep-fotolov-na-tigraALJASKA - potovanje v času bele noči

6. do 21. julij 2023 (Več...)

To potovanje si boste za vedno zapomnili in s fotofonom ali fotokamero shranili čudovite spomine.

Aljaska je raj za vse ljubitelje neokrnjene narave in živali v naravnem okolju. Gremo na naj poletni FotoPOTEP, v dneh »bele« noči.

Največja zvezna država ZDA je cilj mnogih popotnikov in fotografov. Aljaska ima kaj pokazati. Odprta narava, gore, močvirja, jezera, reke, ledeniki, živali na kopnem in v morju, zgodovina v mestecih (bolj razširjenih vaseh), se nam prepletajo na celotni poti.