top of page

Vsi FotoPOTEPi 24/25 - Greš zraven?

Popeljem vas od dežele, kjer je Stvarnik samo zase ustvaril kinč nebeški, do severnega sija, ledenikov, preko objektiva ujamemo leva, tigra in medveda, doživimo mesto z najvišjo stavbo na svetu in slavno Petro ter rajskih peščenih plaž, do lebdenja v mrtvem morju.

Jordanija - Zanzibar - Islandija - Indija - Aljaska - Namibija - Oman


FotoPOTEP - Fotografirate na potovanjih ali ne, ni pomembno. Tisti, ki že, boste uživali v najboljših motivih ob pravi svetlobi in z nasveti spoznali še kaj novega.

Tisti, ki še ne fotografirate veliko, ali ste samo sopotnik/sopotnica, za vas bo to še vedno klasično potovanje. Le, da boste z vašim telefonom ujeli še boljše fotografije, za spomin v domačem fotoalbumu.

Če vas zanima več - (prijave, vprašanja in informacije)



Bali - Flores - Komodo (Indonezija)

21. april - 8. maj 2024 - ZAGOTOVLJENO (Več...)

Enostavno povedano. Ta FotoPOTEP nas popelje nekam drugam, v popoln fotografski in popotniški raj. Pokrajina navduši, zelena ali zlata barva te napolni z energijo, raziskovanje po odročnih vaseh vas osreči in poda razgledanost, sončni zahodi spomnijo na romantiko, prijazni ljudje vas začarajo in nasmeh ter veselje nas bosta spremljala še dolgo časa tudi doma.



NAMIBIJA - potovanje po deželi najlepših kulis

2. - 19. junij 2024 - ZAGOTOVLJENO (Več...)

namibija, namibia, fotopotep, potovanje

Peljem vas po krajih, ki so tako fotogenični in s toliko naravnih kulis, da nam ob pogledu na njih kar duša zapoje.

Obenem brez množičnega turizma, varna, a še vedno Afriška v pravem pomenu besede. Na potovanju spoznamo preprosto življenje ljudi in živali v ekstremno težkih razmerah. Na tem potovanju med najlepšimi kulisami narave, starodobnimi ljudstvi in divjimi živalmi, vam nudim več časa za oko, dušo, raziskovanje in fotokamero.



ALJASKA - potovanje v času bele noči

25. julij do 8. avgust 2024 - možne prijave (Več...)

To potovanje si boste za vedno zapomnili in s fotofonom ali fotokamero shranili čudovite spomine.

Aljaska je raj za vse ljubitelje neokrnjene narave in živali v naravnem okolju. Gremo na naj poletni FotoPOTEP, v dneh »bele« noči.

Največja zvezna država ZDA je cilj mnogih popotnikov in fotografov. Aljaska ima kaj pokazati. Odprta narava, gore, močvirja, jezera, reke, ledeniki, živali na kopnem in v morju, zgodovina v mestecih (bolj razširjenih vaseh), se nam prepletajo na celotni poti.



ISLANDIJA - v iskanju severnega sija

29. september do 6. oktober 2024 - možne prijave (Več...)

Želite združiti spoznavanje Islandije in njenih najbolj fotogeničnih krajev, obenem doživeti severni sij? Potem sem prepričan, da vas bo ta FotoPOTEP navdušil!



INDIJA - barve, arhitektura, portreti

19. oktober do 1. november 2024 - (Več...)

To bo FotoPOTEP, ki je lahko vaš prvi dokaj nežen stik z Indijo ali pa čudovito potovanje, kjer vam bo definitivno zmanjkalo prostora na spominskih karticah. Izkušnja, ki poudari veličino dežele, njeno bogato zgodovino, naravno in živalsko bogastvo in versko raznolikost, ter strpnost.

Za vse, ki si želijo spoznati Indijo v vsej njeni čarobnosti in magičnosti, ter raj za vse vrste fotografov – od takih s telefoni, do profesionalcev.



OMAN - potovanje po Jutrovem

20. november do 1. december - (Več...)

FotoPOTEP kjer padejo stereotipi o arabskem svetu in, da se tam ne fotografira ljudi. Dežela, ki preseneti in poda novo popotniško izkušnjo.



ZANZIBAR - dežela modrine in toplih ljudi

v pripravi je nov termin (predvideno za Novo leto 24/25)

Otok, ki nam ponuja rajske plaže, sipine, koralne grebene s turkizno barvo vode, podvodni svet in neverjetno tople ter prijazne ljudi... Vmes še sonce in temperature, ki nam v našem mrzlem marcu pričarajo poletje. Lahko bi rekli, aktivni dopust, ki je paša za dušo in oči. Kdor želi, se mi pridruži še na safariju. Imate dovolj spominskih kartic za vašo fotokamero?




ISLANDIJA - v iskanju severnega sija

1. do 8. marec 2025 (Več...)

Želite združiti spoznavanje Islandije in njenih najbolj fotogeničnih krajev, obenem doživeti severni sij? Potem sem prepričan, da vas bo ta FotoPOTEP navdušil!




JORDANIJA - FotoPOTEP po deželi presenečenj

30. marec do 8. april 2025 (Več...)

Gremo v deželo večih zanimivosti. Od Mrtvega morja, do potapljanja ob koralnih grebenih Rdečega morja, znamenite Petre in doživetja marsovske pokrajine v Wadi Rum. https://www.matjazintihar.com/post/jordanija-fotopotep-potovanje 


 

Vsi najavljeni FotoPOTEPi


 


FotoPOTEP je potovanje s poudarkom na fotografiranju, kjer se potrudim, da vas ob pravem času in dobri svetlobi popeljem do motivov, ki vam bodo za vedno ostali v spominu in na fotografiji. Nikakor ni nujno, da fotografirate, tudi fotografsko predznanje ni potrebno.

Lahko pa ga pridobite na mojem FotoPOTEPu.

Videti - Fotografirati - Uživati

Če vas zanima več - (prijave, vprašanja in informacije)

5,552 views

Recent Posts

See All

MI FotoPOTEPi  -  Kontaktirajte me  /  Oglejte si

  • mail-clipart-mail-logo-4
  • Facebook
  • YouTube FotoPOTEP
  • Instagram

Deli članek na splet

Naroči se na novice

Hvala za potrditev

Kako fotografirati?

IZLETI slovenija

Foto LOKACIJE

Združeni članki
matjaz_intihar_edited_m.jpg

Matjaz Intihar FotoPOTEPi / Potovanja                  Kontakti / Ogledi

  • mail-clipart
  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Instagram Social Icon
bottom of page